mr. S. (Sander) Arts: Strafrechtadvocaat & Fraude

Advocaat Strafrecht & Economische Fraude (FIOD / SIOD)

Sander (mr. Sander Arts) is een ervaren advocaat. Zijn cliënten omschrijven hem als direct, eerlijk en doortastend

Sander weet met zijn jarenlange ervaring als strafpleiter en manier van werken als geen ander wat hij moet doen om het maximale uit een strafzaak te halen. Na de beoordeling van uw strafdossier weet hij al snel wat uw kansen zijn en wat er moet gebeuren om samen het beste resultaat te halen. Hij bespreekt deze mogelijkheden in alle openheid en bepaalt samen de te kiezen stategie.

Met als uitgangspunt: ' geen kansloze verweren, 'geen onzin' en 'aan de slag' weet hij optimale resultaten te bereiken. De huidige strafrechtprakijk vraagt een eerlijke en actieve opstelling, die goed bij hem past.

Als u dus een advocaat zoekt die alleen maar sociaal wenselijk 'met u mee praat' en vervolgens daarvoor ook nog eens rekeningen stuurt, moet u dus vooral géén contact met hem opnemen. Sander behandelt zijn strafzaken namelijk zoals hij zélf behandeld zou willen worden, als hij in uw schoenen zou staan. Daarbij laat hij niet zomaar los en is hij bij uw zaak betrokken. Ook in grote omvangrijke (fraude) onderzoeken voelt hij zich thuis. Hij werkt met zijn kennis landelijk, naar tevredenheid van vele klanten.

Als u een probleem heeft met een strafzaak, neemt u dan vrijblijvend contact met hem op. U kunt ook gerust de beoordelingen lezen van klanten die u voorgingen, om te zien of zijn manier van werken samen met zijn cliënten u aanspreekt.

 

Sander werkt als volgt:

  • Een eerlijke opstelling in uw strafzaak
  • Geen onzin-verweren voeren maar een focus op verweren met een redelijke kans van slagen
  • Persoonlijk en informeel maar correct
  • De leiding in uw strafzaak nemen, maar altijd in goed overleg samenwerken
  • Bijt zich vast in een strafzaak als nodig en laat niet zomaar los
  • Snelle en grondige analyse van een fraude-zaak en van daaruit verder werken
  • Rechtstreeks contact, waaronder e-mail en zo mogelijk whatsapp

 

Ervaring en opleiding van mr. S. (Sander) Arts, advocaat

Sander is zijn ervaring als strafrechtadvocaat begonnen in 1999, nadat hij in het Nederlandse Strafrecht was afgestudeerd. Hij had toen al een periode gewerkt als griffier bij een Gerechtshof in Nederland, om ervaring op te doen met economische delicten (waaronder economische fraude).

Hij heeft zeven jaar gewerkt bij een gerenommeerd advocaten kantoor in Breda, waarbij hij binnen het kantoor eigenhandig de sectie Strafrecht heeft opgezet en vormgegeven. In 2006 heeft Sander zijn eigen advocatenkantoor opgericht, met als uitgangspunt specialistische rechtsbijstand te bieden aan mensen die door de overheid worden vervolgd. In deze periode bleek dat cliënten in heel Nederland graag van zijn diensten gebruik maakten en zijn manier van werken waardeerden. Zijn clienten strekken zich inmiddels dan ook uit tot heel Nederland en hij treedt op in diverse omvangrijke strafzaken.

Sander heeft naast de reguliere advocatenopleiding (specialisten)opleidingen gevolgd op het gebied van het Strafrecht, waaronder de opleiding tot strafrechtspecialist van de Nederlandse Vereniging van Strafrecht Advocaten (NVSA). Daarbij is hij opgeleid als jeugdrechtspecialist en mag hij in die functie ook jeugdigen bijstaan bij de Kinderrechter.

 

FIOD onderzoek 

Sander heeft een bijzondere interesse in het economische strafrecht. Zoals fraudezaken van de FIOD /ECD  en de SIOD (Fiscale Inlichtingen en Opsporingsdienst en Sociale Inlichtingen en Opsporingsdienst). Dit betreft onder andere economische delicten, zoals  beleggingsfraude, BTW-Fraude / BTW-Caroussel, Piramidespel, en faillissementsfraude.

Deze interesse stamt al uit zijn periode als griffier in een economische strafkamer en in de loop der jaren heeft hij de nodige spraakmakende FIOD zaken behandeld en zich verder in deze onderzoeken gespecialiseerd. Op dit moment houdt hij zich bezig met de zogenaamde zaak over de zogenaamde 'megafraude Partrust'. Als u wordt geconfronteerd met een fiod inval of fiod verhoor, neem dan direct contact met hem op, bij voorkeur voordat u een verklaring heeft afgelegd bij de politie!

Sander doet vrijwel alleen strafzaken en besteedt - in tegenstelling tot de nodige andere advocaten die als strafrechtadvocaat zijn ingeschreven bij de Orde van Advocaten - vrijwel al zijn opleidingsuren per jaar aan cursussen op het gebied van het Strafrecht. Hij gelooft niet in het beoefenen van vele rechtsgebieden door één en dezelfde advocaat. Maar in een beperking in één of enkele rechtgebieden. Allen dan kan de kwaliteit worden geboden die hij wil bieden en die hij - zoals klanten die hij eerder hielp en elk geval aangeven  - ook biedt.

 

Sander is een ervaren strafrechtadvocaat en advocaat voor economische fraude. Hij is als strafrechtspecialist en strafpleiter aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten en ook bij de Nederlandse Vereniging voor Strafrechtadvocaten (NVSA).