mr. J.M. (Jolanda) Veldman: Strafrechtadvocaat & Sociale Fraude

Advocaat Strafrecht & Sociale fraude / WSNP

Jolanda (mr. J.M. Veldman) is een advocate die u op een persoonlijke en betrokken manier begeleidt in uw strafzaak. En daarbij haar doel niet uit het oog verliest...

Jolanda heeft rechten gestudeerd aan de universiteit in Groningen. Nadat zij enkele jaren heeft gewerkt bij een bekend advocatenkantoor in het oosten van het land, heeft zij in 2013 besloten zich toe te leggen op het strafrecht bij Singel advocaten.

Zij houdt zich vrijwel geheel met strafzaken bezig. In deze zaken kan zij haar manier van werken goed gebruiken. Een vriendelijke en begripvolle benadering, maar met pit. Zij laat zeker niet over zich lopen als zij een doel voor ogen heeft.

Jolanda is lid van de Nederlandse Orde van Advocaten. Ook is ze als strafrechtadvocaat lid van de (NVJSA)(De Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten) en volgt ze verdere opleidingen om zich nog verder als strafrechtspecialist te ontwikkelen.

 

Sociale Fraude en WSNP

Jolanda helpt mensen die problemen hebben met de WSNP (Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen). Als de aanvraag is afgewezen, of de schuldsanering tussentijds wordt beëindigd staat zij mensen bij in hoger beroep. Regelmatig met succes!

Neem contact op

Kom in contact met mr. J.M. (Jolanda) Veldman: Strafrechtadvocaat & Sociale Fraude