Politieverhoor hennepkwekerij opgerold bijstand advocaat

Advocaat onmisbaar bij oprollen van een hennepkwekerij

Heeft de politie een hennepkwekerij opgerold en heeft u daarover een uitnodiging ontvangen voor een politieverhoor?

Strafmaat bij oprollen hennepkwekerij

Bij de strafmaat voor het aantreffen van een hennepkwekerij zal de Officier van Justitie rekening houden met de omstandigheden waarin de hennepkwekerij is aangetroffen. Was er sprake van voorbereiding op de hennepteelt in de kwekerij? Was er sprake van een daadwerkelijke kwekerij? Het antwoord op deze vragen zal de leidraad zijn voor de straf die de Officier van Justitie zal gaan eisen. Maar de politierechter of meervoudige kamer legt niet altijd dezelfde straf op! Een advocaat van ons kantoor die ervaring heeft op het gebied van het oprollen van hennepkwekerij zal de processtukken in uw zaak opvragen en doornemen. Vervolgens zal uw advocaat aangeven wat uw mogelijkheden zijn in uw strafzaak voor hennep.

 

Bijstand advocaat noodzakelijk bij politieverhoor over hennepkwekerij?

Zodra u de uitnodiging voor het politieverhoor heeft ontvangen heeft u de mogelijkheid een advocaat in te schakelen. Ook tijdens het politieverhoor voor uw hennepteelt, kunt u zich bij laten staan door een ervaren advocaat van ons kantoor. De advocaat kan u allereerst helpen het politieverhoor voor te bereiden. Wat kunt u verwachten? Wat kunt u het beste verklaren? Wat kunt u het beste achterwege laten? De advocaat van ons kantoor heeft dankzij jarenlange ervaring inzicht in het antwoord op deze vragen.

Ook kan de politie u op het politiebureau vasthouden voor verhoor. U bent in dat geval aangehouden. Tijdens de aanhouding heeft de politie gedurende zes uren de tijd om vragen te stellen over het oprollen van de hennepkwekerij. Heeft de politie het onderzoek na deze zes uur niet kunnen afronden? Dan heeft de politie de mogelijkheid deze aanhouding te verlengen. In dat geval wordt u in verzekering gesteld waarbij u nog maximaal drie dagen op het politiebureau wordt vastgehouden voor politieverhoor. Ook tijdens uw aanhouding of inverzekeringstelling kan een advocaat van ons kantoor u bijstaan.

 

Transactievoorstel of strafbeschikking bij oprollen hennepkwekerij

Na het politieverhoor wordt uw strafdossier aan de Officier van Justitie doorgestuurd. De Officier van Justitie kan de zaak voor de rechter brengen of u een transactievoorstel voorstellen tijdens een TOM-zitting. Ook kan er tijdens een OM-zitting een strafbeschikking worden voorgesteld. Indien u tijdens deze zittingen het voorstel accepteert, hoeft u verder niet voor de rechter te verschijnen. U krijgt op dat moment een straf en de zaak is rond. Dit klinkt voor veel verdachten aantrekkelijk, maar houd u er wel rekening mee dat u bij het accepteren van een transactievoorstel of strafbeschikking een strafblad krijgt. Neem daarom contact op met een gespecialiseerde advocaat op het gebied van hennepkwekerij om een strafblad te voorkomen indien dat mogelijk is.

 

Advocaat vanaf de uitnodiging voor het politieverhoor

Een advocaat van ons kantoor heeft jarenlange ervaring op het gebied van het oprollen van hennepkwekerijen en kan u dan ook goed bijstaan. Vanaf het moment dat u de uitnodiging van het politieverhoor heeft ontvangen kan de advocaat u bijstaan, door u voor te bereiden op het politieverhoor. Ook tijdens en na het politieverhoor kan de advocaat u bijstaan om voor een zo laag mogelijke straf – of indien mogelijk, zelfs vrijspraak -  te gaan. Bij hennepteelt zijn vaak diverse vormfouten aan de orde en is het bewijs aanvechtbaar. De advocaat zal uw zaak goed uitpluizen, zodat een goed juridisch verweer kan worden gevormd. Neem nu contact met ons op om uw zaak aan ons voor te leggen zodat wij aan u kunnen uitleggen waarom u bij ons aan het juiste adres bent!

Direct Contact met Advocaat voor uw Politieverhoor over oprollen hennepkwekerij

Gratis & vrijblijvend gesprek


Met het invullen van dit formulier accepteert u onze beperking van aansprakelijkheid en privacyregels.

Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en versleuteld verzonden via SSL.


Tips voor uw verhoor

Laat u niet van de wijs brengen bij het politieverhoor

 • Luister goed naar de vraag
 • Als u het niet weet, zeg dat 
 • Ga niet zomaar zaken verzinnen 
 • Lees uw verklaring altijd rustig door
 • Teken alleen als u het er 100% mee eens bent
 • Als het niet klopt wat er staat, sta dan op wijziging
 • Als men dat weigert: Weiger dan te tekenen 
 • Bij twijfel, breek het verhoor af en vraag om uw advocaat
 • Neem altijd contact op met een advocaat voor uw verhoor (klik hier)

Ervaring van onze klanten

Gemiddelde score

★★★★★ ☆☆☆☆☆ (131 beoordelingen)
 • Complimenten voor de transparante en prettige manier waarop hij mij heeft bijgestaan ... Lees meer
  ★★★★★ ☆☆☆☆☆
 • Deze advocaat kan ik ieder aanbevelen ... Lees meer
  ★★★★★ ☆☆☆☆☆
meer beoordelingen

Actualiteit Politieverhoor hennepkwekerij opgerold

Auteur