Politieverhoor vernieling advocaat inschakelen

Politieverhoor over vernieling & bijstand advocaat

Heeft u een uitnodiging ontvangen voor een politieverhoor over vernieling? Heeft u zaken van iemand anders wederrechtelijk vernield of beschadigd?

Advocaat bij vernieling

Indien u zaken van iemand anders wederrechtelijk heeft vernield of beschadigd is er sprake van vernieling. Als advocaat op het gebied van vernieling vragen wij direct de processtukken op zodat wij de zaak goed kunnen doorgronden. Was er sprake van uitlokking? Was er helemaal geen sprake van beschadiging of zelfs vernieling? Een advocaat van ons kantoor kan u bijstaan waardoor u er juridisch niet alleen voor staat.

 

Bijstand advocaat tijdens politieverhoor over vernieling

Wanneer u een uitnodiging ontvangt om te verschijnen voor een politieverhoor over vernieling wordt u ervan verdacht andermans zaken te hebben vernield of beschadigd. Het doel van de politie is om tijdens het politieverhoor antwoorden te krijgen over de vernielingszaak. De politie heeft namelijk al onderzoek gedaan en wilt het onderzoek naar vernieling graag afronden. Tijdens het politieverhoor kunnen er dan ook sturende vragen gesteld worden. U heeft als verdachte de mogelijkheid voorafgaand aan het politieverhoor een advocaat in te schakelen, zodat u goed voorbereid het politieverhoor ingaat. Ook heeft u de mogelijkheid om u tijdens het politieverhoor te laten bijstaan door een advocaat. Een ervaren advocaat van ons kantoor op het gebied van vernieling kan u bijstaan voor, tijdens of na het politieverhoor.

 

Advocaat tijdens aanhouding omtrent onderzoek vernieling

Indien u bent aangehouden kan de politie u gedurende zes uren vasthouden om tijdens een politieverhoor vragen te stellen over de vernieling waarvan u verdacht wordt. Wanneer het onderzoek na deze zes uren nog niet is afgerond heeft de politie het recht u in verzekering te stellen om gedurende maximaal drie dagen verder te gaan met het afnemen van verhoren, om zo het onderzoek omtrent vernieling af te kunnen ronden. U kunt tijdens uw aanhouding gebruik maken van de mogelijkheid tot een advocaat. U kunt contact opnemen met ons kantoor indien u bijgestaan wilt worden door een gespecialiseerde advocaat op het gebied van vernieling.

 

TOM- en OM- zitting voor vernieling

De politie pleegt na het politieverhoor overleg met de Officier van Justitie en deze kan direct een voorstel doen om strafvervolging te voorkomen door middel van een transactievoorstel dat tijdens een TOM-zitting wordt voorgesteld of een strafbeschikking dat tijdens een OM-zitting wordt voorgesteld. De mogelijkheid bestaat dat dit voor u, als verdachte in een vernielingszaak, aantrekkelijk klinkt omdat u niet voor de rechter hoeft te verschijnen. Indien u het transactievoorstel niet accepteert tijdens de TOM-zitting zult u een oproeping ontvangen om alsnog voor de rechter te verschijnen. In het geval dat u het niet eens bent met de straf die u wordt opgelegd tijdens de OM-zitting kunt u binnen veertien dagen na het opleggen van deze strafmaat in verzet gaan. Aan het accepteren van dit voorstel van de Officier van Justitie is wel een groot nadeel verbonden, u krijgt namelijk een strafblad. Een advocaat van ons kantoor, gespecialiseerd in vernieling, kan uw kansen goed inschatten en een strafblad, waar mogelijk, voorkomen. 

 

Gespecialiseerde advocaat vernieling

Zoekt u een ervaren advocaat die u bij kan staan indien u verdacht wordt van het vernielen of beschadigen van een goed van een ander? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij zullen de processtukken direct opvragen en uw zaak doorgronden, waardoor wij u juridisch goed bij kunnen staan. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat een advocaat van ons kantoor uw kansen kan inschatten en zo mogelijk vrijspraak of strafvermindering voor u kan bereiken.

 

Direct Contact met Advocaat voor uw Politieverhoor over vernieling

Gratis & vrijblijvend gesprek


Met het invullen van dit formulier accepteert u onze beperking van aansprakelijkheid en privacyregels.

Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en versleuteld verzonden via SSL.


Tips voor uw verhoor

Laat u niet van de wijs brengen bij het politieverhoor

 • Luister goed naar de vraag
 • Als u het niet weet, zeg dat 
 • Ga niet zomaar zaken verzinnen 
 • Lees uw verklaring altijd rustig door
 • Teken alleen als u het er 100% mee eens bent
 • Als het niet klopt wat er staat, sta dan op wijziging
 • Als men dat weigert: Weiger dan te tekenen 
 • Bij twijfel, breek het verhoor af en vraag om uw advocaat
 • Neem altijd contact op met een advocaat voor uw verhoor (klik hier)

Ervaring van onze klanten

Gemiddelde score

★★★★★ ☆☆☆☆☆ (131 beoordelingen)
 • Complimenten voor de transparante en prettige manier waarop hij mij heeft bijgestaan ... Lees meer
  ★★★★★ ☆☆☆☆☆
 • Deze advocaat kan ik ieder aanbevelen ... Lees meer
  ★★★★★ ☆☆☆☆☆
meer beoordelingen

Actualiteit Politieverhoor vernieling

Auteur

Er zijn op dit moment geen nieuwsberichten.